Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ο Ιουλιανός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο


Ο Ιουλιανός δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας! Πρέπει να μεταβεί άμεσα σε Κέντρο Αποκατάστασης!
Ο Ιουλιανός ήταν ένα νεαρό, υγιέστατο παλικάρι που βρισκόταν στο ξεκίνημα της ζωής του. Μία ζωή που ανετράπη τόσο άδικα τον Νοέμβριο του 2021, όταν ο νεαρός άρχισε να βιώνει έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες. Τότε επισκέφτηκε νευρολόγο, ο οποίος τον παρέπεμψε σε διαγνωστικό κέντρο, ώστε να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα όμως των εξετάσεων, ήταν γροθιά στο στομάχι: γερμίνωμα στον εγκέφαλο, ένα κακόηθες νεόπλασμα του βλαστικού ιστού.
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τη διάγνωση που του ανέτρεψε τη ζωή, και παρόλο που το 23χρονο παλικάρι έχει υποβληθεί σε πολυάριθμα σχήματα χημειοθεραπείας, το μέγεθος του όγκου έχει μειωθεί ελάχιστα. Το παρόν διάστημα, ο Ιουλιανός νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου της Αθήνας, λόγω ενός σηψαιμικού επεισοδίου, ενώ πρόσφατα χρειάστηκε να υποβληθεί σε τραχειοστομία και γαστροστομία. Η κατάσταση του νεαρού μαχητή είναι αρκετά σοβαρή. Ο Ιουλιανός έχει χάσει πλέον την όραση του και στα δυο μάτια. Δεν μπορεί πια να μιλήσει, ενώ παρουσιάζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.
Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο Ιουλιανός θα πρέπει να μεταβεί αμέσως μετά το εξιτήριό του, σε Kέντρο Aποκατάστασης της πρωτεύουσας, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ενδεχόμενο χειρουργικής αφαίρεσης του όγκου.
Η οικογένεια του Ιουλιανού απευθύνθηκε πρόσφατα στην ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ, αφού αδυνατεί να ανταπεξέλθει στο υπέρογκο κόστος της νοσηλείας του. Έπειτα όμως από ενδελεχή έρευνα του διεπιστημονικού μας προσωπικού, διοργανώσαμε αυτή την εκστρατεία βοήθειας, ώστε να στηρίξουμε αυτό το νεαρό παλικάρι, που παλεύει για τη ζωή του εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια!
Η ζωή του Ιουλιανού ανετράπη με τον χειρότερο τρόπο. Ο νεαρός μαχητής έχει χάσει
την όραση του, την ομιλία του, τις κινητικές του δεξιότητες. Δεν χάνει όμως το κουράγιο του! Είναι αποφασισμένος να παλέψει και να κερδίσει αυτή τη μάχη!
Δεν είναι μόνος του. Σ’ αυτή τη μάχη, στεκόμαστε στο πλάι του. Όλοι μαζί για τον Ιουλιανό!
...

Ο Ιουλιανός έχασε την μάχη...

    ᾿Αγαπητοὶ φίλοι, χαίρετε. ᾿Εν πρώτοις σᾶς εὔχομαι καλὴ ἐκκλησιαστικὴ καὶ ἀκαδημαϊκὴ χρονιά, καὶ καλὸ φθινόπωρο. Στὴν παροῦσα πρώτη...